Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αποτρίχωση με κερί στα Element


Από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους αποτρίχωσης είναι η παραδοσιακή αποτρίχωση με κερί. Πόδια, μασχάλες, μπικίνι, ακόμη και το πρόσωπο μπορούν να αποτριχωθούν τέλεια με κερί και να έχουμε ένα αποτέλεσμα λείο, απαλό και χωρίς ερεθισμούς, αρκεί ο αισθητικός μας να έχει εμπειρία και να εφαρμόζει σωστά τους κανόνες υγιεινής.

Το χρονικό διάστημα για την επόμενη αποτρίχωση με κερί είναι 20 μέρες με 30 ημέρες.

Στα Element έχουμε επιλέξει το καλύτερης ποιότητας κερί και ενισχύουμε το αποτέλεσμά του με ειδικά μείγματα ελαίων που εφαρμόζονται μετά την αποτρίχωση. Τα έλαια αυτά είναι 100% φυτικά, απολυμαίνουν την περιοχή, δροσίζουν, ενυδατώνουν, αφαιρούν τα υπολείμματα κεριού και επαναφέρουν τους πόρους στην αρχική τους κατάσταση. Επιπλέον εμποδίζουν την απευθείας επαφή του δέρματος με ρύπους, αρώματα, αποσμητικά και υφάσματα που μπορεί να ερεθίσουν την περιοχή.

Μετά την αποτρίχωση με κερί αποφεύγουμε τις εργασίες εκείνες που μπορεί να μας κάνουν να ιδρώσουμε, καθώς και τις υψηλές θερμοκρασίες για τουλάχιστον 24 ώρες. Ο ιδρώτας μπορεί να ευνοήσει την παρουσία ερεθισμών.

Οι αισθητικοί των Element που εφαρμόζουν την αποτρίχωση με κερί, έχουν τουλάχιστον 10 έτη εμπειρία στο χώρο και μπορούν να σας εγγυηθούν μία αποτρίχωση με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, άνετη, χωρίς ερεθισμούς και φυσικά με ένα αποτέλεσμα που πολλοί θα ζηλέψουν!

Μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016*, η αποτρίχωση με κερί είναι σε καλοκαιρινή προσφορά -50%. Καλέστε τα Element στο 2811.118101 για ραντεβού και απολαύστε το καλοκαίρι και τη θάλασσα με λείο δέρμα.

*Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες για μία ή περισσότερες επισκέψεις. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού των πακέτων προς πώληση.

Το άρθρο αυτό έχει δημοσιευτεί και στο blog του www.goelement.gr.

1 σχόλιο:

  1. Νταξει γενικα δεν ειναι πολυ αποτελεσματικο το κερι. προτιμω διοδικο λειζερ σε καποιο κεντρο αισθητικης οπως αυτο εδω www.christies-adc.gr εσεις τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή