Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Αύγουστος: χαλάρωση και προσφορές!

Ο πιο μαγικός μήνας του καλοκαιριού ξεκίνησε και στα Element η διάθεση είναι στα ύψη: και η δική μας και η δική σας, που με τόση αγάπη μας επισκέπτεστε και μας επιλέγετε για τις κούρες και τη χαλάρωσή σας! Γι' αυτό, μόνο για το μήνα Αύγουστο αποφασίσαμε να προσφέρουμε μία ακόμη δυνατότητα σε όλους εσάς που αγαπάτε τη μόνιμη αποτρίχωση και θέλετε να την ξεκινήσετε άμεσα!
Όσοι λοιπόν πραγματοποιήσετε ή προαγοράσετε μία συνεδρία μόνιμης αποτρίχωσης Phasma για τις περιοχές μασχάλες - μπικίνι τον Αύγουστο κερδίζετε για τη συγκεκριμένη θεραπεία την τίμή προσφοράς (40€), αλλά και το δικαίωμα πληρωμής ανά συνεδρία!
Για την αγορά της συνεδρίας, μπορείτε να έρθετε στα Element, στη Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων) στον 1ο όροφο, ή να προαγοράσετε τη συνεδρία από εδώ. Εκ των υστέρων μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για την εφαρμογή όποτε θέλετε, καλώντας το 2811 118101.

Επιπλέον, για όλο τον Αύγουστο ισχύουν ακόμη οι προσφορές που περισσότερο αγαπήσατε:
  • Βαθαρισμός προσώπου με 20€.
  • Ενυδάτωση προσώπου με 20€.
  • Ενυδάτωση προσώπου και εφαρμογή τεχνολογίας Multi Polar με 25€ (Super Προσφορά!!!)
  • Χαλαρωτικό μασάζ με 20€.
  • Μόνιμη αποτρίχωση Πόδια-Μασχάλες-Μπικίνι (10 συνεδρίες στην κάθε περιοχή) με 400€.
  • ...και όλες οι άλλες προσφορές που μπορείτε να βρείτε εδώ!
Επισκεφτείτε μας στα Element και να είστε σίγουροι ότι πολλά επιπλέον δώρα και προσφορές θα σας περιμένουν! Όσοι έχουν έρθει, το γνωρίζουν! ;-)

Καλό Αύγουστο και καλή χαλάρωση σε όλους!

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε και στο blog του goelement.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου