Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Περιποίηση σώματος: η λύση της φύσης!

Την καλύτερη λύση για την καθαριότητα του σώματος, τη φυσική απολέπιση και τη λεμφική αναζωογόνηση τη δίνει η φύση!

Το φυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε λίφι ή ελίφι, η λεγόμενη και φυτική λούφα, μας δίνει την πιο αποτελεσματική καθαριότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει την επιδερμίδα και τονώνει τη λεμφική κυκλοφορία. Η υφή της φυτικής λούφας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το δέρμα για να τονωθεί και το αισθάνεσαι μόλις τη χρησιμοποιήσεις.


Η λούφα που σας προτείνουμε στα Element έχει και κατι παραπάνω: πιστοποιημένη προέλευση, καθαρή καλλιέργεια, ενώ μαζεύεται, καθαρίζεται και συσκευάζεται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Έρχεται από τα κτήματα της Νατάσας Χαραλαμπίδου, από τα όμορφα Αμισιανά Καβάλας κι επομένως η πορεία του προϊόντος είναι απόλυτα ιχνηλάσιμη από τη φάση της σποράς, ως την στιγμή της αγοράς από τον πελάτη!

Πως τη χρησιμοποιούμε: βρέχουμε καλά τη λούφα λίγο πριν το μπάνιο μας για να μαλακώσει και τη χρησιμοποιούμε ακριβώς όπως ένα σφουγγάρι. Τη συνδυάζουμε με ένα φυτικό αφρόλουτρο, ή σαπούνι, για να έχουμε το μέγιστο καλλυντικό αποτέλεσμα. Στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη απολέπιση, όπως η πλάτη, τα χέρια και τα πόδια, κάνουμε επίμονες κυκλικές κινήσεις, χωρίς όμως να πιέζουμε. Το αποτέλεσμα της χρήσης της λούφας θα φανεί μετά τις πρώτες 3-4 χρήσεις: δέρμα πολύ πιο λείο, χωρίς μαύρα στίγματα και πολύ πιο ανθεκτικό. 

Αν θέλουμε να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα, χρησιμοποιούμε τη λούφα στα σημεία που υποφέρουν κάνοντας κινήσεις από το άκρο προς το κέντρο του σώματος (από το γόνατο προς το γοφό, από τον αγκώνα προς τον ώμο κ.ο.κ.).

Για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα εφαρμόζουμε αμέσως μετά το μπάνιο προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, ενυδατικά φυτικά έλαια, ή φυτική ενυδατική κρέμα! Στα Element σας προτείνουμε τον ορό κατά της κυτταρίτιδας με γ-mangostine, το έλαιο σώματος με εκχύλισμα lime, ή το βούτυρο σώματος με έλαιο καμέλιας!

Η φύση έχει πάντα τη λύση, κι εμείς στα Element την αναζητούμε για εσάς! Το πιστοποιημένο σφουγγάρι Luffa μπορείτε να το βρείτε στα Element μόνο με 2€!
Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε το απολεπιστικό μασάζ με λουτρό θεραπευτικών ελαίων και απολέπιση με φυτική Luffa, σε SUPER προσφορά, μόνο για το μήνα Αύγουστο, μόνο με 25€ (συνολική διάρκεια θεραπείας, 60 λεπτά).
Πληροφορίες και ραντεβού, στο 2811 118101. Για περισσότερες προσφορές, μπείτε εδώ!

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στις καλλιέργειες της λούφας στα κτήματα της Νατάσας, στα Αμισιανά Καβάλας: μπείτε στη σελίδα στο Facebook εδώ!

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε και στο blog της σελίδας www.goelement.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου