Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Λεπτή επιδερμίδα; Riche Therapy by Element!

Η λεπτή επιδερμίδα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες, (σπανίως το ανδρικό δέρμα παρουσιάζεται εύθραυστο λόγω ατροφίας).

Στα Element μελετήσαμε και εφαρμόζουμε μία νέα μέθοδο τροφής και αύξησης της βασικής στοιβάδας του δέρματος, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή του.

Η μέθοδος βασίζεται στη χρήση τεχνολογίας ηλεκτρομαγνητικών παλμών υψηλής συχνότητας και εναλλασσόμενης πόλωσης , οι οποίοι ωθούν τα κύτταρα της βασικής στοιβάδας του δέρματος στο να αναπαράγονται. Συγχρόνως, προστατεύουμε και ενδυναμώνουμε τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος με μείγμα από 30 πολύτιμα και πλήρως αφομοιώσιμα έλαια.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη από τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την πρώτη θεραπεία, ειδικά αν ακολουθείται και η θεραπεία στο σπίτι.

Η Riche Therapy προτείνεται σε μεμονωμένες συνεδρίες. Είναι όμως πολύ πιο αποτελεσματική αν εφαρμοστεί για 10 συνεχόμενες εβδομάδες, οπότε και στα πλαίσια της "αδιάλειπτης θεραπείας" που πρεσβεύουμε στα Element, χορηγείται δωρεάν και η θεραπεία στο σπίτι (σκεύασμα ημέρας + σκεύασμα νυκτός).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε το 28 1111 8101, ή να μας επισκεφτείτε στη Λεωφόρο Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων) στον 1ο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου