Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Element: Δήμητρα Παρτάλη και αισθητική με υπευθυνότητα!

Οι άνθρωποι που φροντίζουν για την ομορφιά και την ασφάλειά σας στα Element επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Κυρίως αυτό που μετράει για τις θεραπείες αισθητικής είναι το Δίπλωμα Αισθητικής από κρατικό πανεπιστήμιο (ΤΕΙ Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) και η πολυετής πείρα.

Η Δήμητρα Παρτάλη, υγειονομική υπεύθυνος των Element μαζί με τη Μελίνα Καπνίδου, εργάζεται μαζί μας με επιτυχία από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε τις πόρτες μας στο κοινό.

  • Η Δήμητρα είναι πτυχιούχος των ΤΕΙ Αισθητικής Θεσσαλονίκης και είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών.
  • Έχει εργαστεί σε μεγάλα ινστιτούτα αισθητικής για πάνω από 10 χρόνια και έχει εξειδικευτεί στις θεραπείες προσώπου και στη μόνιμη αποτρίχωση.
  • Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λεμφικής μάλαξης και συμμετέχει μία φορά το χρόνο τουλάχιστον σε σεμινάρια που πιστοποιούν και εμπλουτίζουν τις γνώσεις της στο αντικείμενο της δουλειάς της.

Στα Element φροντίζει για την ομορφιά σας σε καθημερινή βάση και συμμετέχει ως επιστημονική σύμβουλος στη δημιουργία νέων προγραμμάτων και εφαρμογών αισθητικής.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με τις αισθητικούς μας στα Element καλώντας το 2811 11 8101 ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας www.goelement.gr.

Κλείστε το ραντεβού σας με το νέο σας πρόσωπο
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου