Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Resurgence®: έρχεται στα Element, από τον Dr Murad!

Η περίοδος της εμμηνόπαυσης και προεμμηνόπαυσης δημιουργεί στην επιδερμίδα διάφορα προβλήματα λόγω έλλειψης τροφικών ορμονών. Τα προβλήματα αυτά είναι σαφώς διαφορετικά από αυτά που προκαλεί η χρονογήρανση και για το λόγο αυτό χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης.
Κατά την περίοδο της κλιμακτηρίου και προ-κλιμακτηρίου λοιπόν μπορεί να παρατηρήσουμε:
  • Έλλειψη ελαστικότητας.
  • Μέτριες ή βαθιές ρυτίδες.
  • Ξηρό και λεπτό δέρμα.
  • Έλλειψη τονικότητας και σφρίγους.
Η πρόταση του δερματολόγου Dr Murad για την αντιμετώπιση αυτών των αισθητικών προβλημάτων συμπεριλαμβάνει τόσο τις αντιγηραντικές ιδιότητες συγκεκριμένων φυτικών δραστικών συστατικών, όσο και την υποκατάσταση των αυτόλογων ορμονών με φυτο-ορμόνες.

Έλαιο avocado, σταφυλιού και βούτυρο karite συνδυάζονται με αντιοξειδωτικά τροπικών φρούτων, μείγματα ενυδατικών μετάλλων, πρωτεΐνες Ρόδου της Ιεριχούς και φυσικά με το σύμπλεγμα FirmQ2 του Dr Murad, επαναφέροντας τόνο, λάμψη και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, τα φυτο-οιστρογόνα υποκαθιστούν βιομιμητικά την έλλειψη αυτόλογων ορμονών με αποτέλεσμα μία φυσική τροφική δράση υπέρ των κυττάρων της επιδερμίδας.

Στα Element εφαρμόζουμε με εξαιρετική επιτυχία τη Resurgence® Renewal Facial, για ισχυρή σύσφιξη, αντιγήρανση και ενυδάτωση, σε γυναίκες που παρουσιάζουν επιδερμίδα με προβλήματα κλιμακτηρίου.
Resurgence® Renewal Facial
Συνδυάζει απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξείδωση, αντιγήρανση και φυσικά υποκατάσταση των οιστρογόνων του δέρματος με φυτο-οιστρογόνα.
Ηλικίες: 40+

Ζητήστε ένα δωρεάν ραντεβού ανάλυσης επιδερμίδας στο 2811 11 8101. Μία διπλωματούχος αισθητικός θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει, να σας προτείνει την καλύτερη, οικονομικότερη και άκρως εξατομικευμένη λύση για το δικό σας δέρμα.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου