Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Συμπληρώματα διατροφής: ολιστική επίτευξη ομορφιάς!


Οι μεγαλύτεροι γιατροί δερματολόγοι, και όλοι οι επαγγελματίες της ομορφιάς συμφωνούν σε ένα πολύ σημαντικό σημείο: η ομορφιά είναι ένα πολυδιάστατο ζήτημα και για να επιτευχθεί θα πρέπει να συνδυαστούν παράγοντες σωστής αισθητικής περιποίησης και διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν μπει στη ζωή μας πολύ δυναμικά και οι δυνατότητές τους δεν περιορίζονται μόνο στο να συντηρήσουμε μία γενικότερη κατάσταση υγείας και ευεξίας. Συγκεκριμένοι διατροφικοί παράγοντες μπορούν να έχουν πολύ στοχευμένα αποτελέσματα, βελτιώνοντας συγχρόνως και τη γενικότερη υγεία του σώματος. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουμε τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C, λίγοι όμως ξέρουν ότι σε κατάσταση παντελούς έλλειψής της παύει ολοκληρωτικά η σύνθεση του κολλαγόνου στο σώμα μας, ενώ η μερική έλλειψή της έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στη γενικότερη υγεία μας όσο και στην όψη του δέρματος.

Ποιος όμως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας συμβουλέψει για όλα αυτά; Πως μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια συστατικά είναι τα κατάλληλα για εμάς, ώστε να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα, υγιές σώμα και διατροφή πλήρη σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που θα προάγει δυναμικά τη διατήρηση επιδερμίδας μας;

Στα Element εμπιστευόμαστε πάντα τους ειδικούς και στο θέμα των συμπληρωμάτων διατροφής κινηθήκαμε με την ίδια υπευθυνότητα που μας διέκρινε και στο θέμα της αισθητικής ιατρικής.

Μιλήσαμε με τη Φαρμακοποιό Μαρία Κολυμπιανάκη - Χριστοφοράκη και της ζητήσαμε να ετοιμάσει ειδικά kit συμπληρωμάτων που θα προάγουν την  ομορφιά και την υγεία του δέρματος. Το περιεχόμενο των kit αυτών προσαρμόζεται ανάλογα με το φύλλο, την ηλικία, τις ανάγκες ή τις θεραπείες ομορφιάς που κάνετε στα Element. Το φαρμακείο της κυρίας Κολυμπιανάκη βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω από την είσοδο των Element, ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στην Λεωφόρο Μίνωος. Μπορείτε λοιπόν να την επισκεφτείτε και να ζητήσετε τα kit Element, τα οποία με τις γνώσεις της θα προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Βιταμίνη C, E, ρεσβερατρόλη, ιχθυέλαιο, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα και άλλες πολλές θρεπτικές ουσίες μπορούν να γίνουν όπλα καλής υγείας, αλλά και ομορφιάς, αρκεί να εμπιστευτείτε τους ειδικούς... ακριβώς όπως κάνουμε και εμείς στα Element!

Αντιμετωπίζοντας το σώμα μας ολιστικά, και θεωρώντας αυτονόητο να απευθυνθούμε σε άλλες ειδικότητες όταν αυτό χρειάζεται, στα Element επιτυγχάνουμε αυτό που για άλλους είναι άπιαστο όνειρο: ολοκληρωμένα, απτά αποτελέσματα!
Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου